top of page

© 2022

Sisu Maalaus

Palvelut

Sisämaalaus

Toteutamme maalaustyöt lattiasta kattoon, seiniä unohtamatta. Ammattitaitoinen maalausjälki näkyy tasaisesta pinnasta sekä siististi tehdyistä rajoituksista. Sisämaalauksella saat kotiisi tai toimistoon valoisuutta ja uuden raikkaan ilmeen.

Ovet ja ikkunat

Vanhojen ja huonokuntoisten pintojen kunnostaminen entiseen loistoonsa. Pinnat työstetään käsityönä alusta loppuun. Miksi ostaa uudet, kun vanhat voi kunnostaa ja säilyttää tyylikäs vanhan ajan muotoilu? Muiden pintojen kunnostamisen ohella tulisi huomioida myös ovien ja ikkunakarmien käsittely. Siistit ovet ja karmit antavat kokonaisuudelle viimeistellyn lopputuloksen.

Uudiskohteet

Kipsilevyseinien ja kattojen nauhoitukset, tasoitukset ja maalaukset. Lopullisessa työnjäljessä ei näy levysaumoja ja pinta on tasainen.

Ulkomaalaus

Pinta pestään ja hilseilevä maali kaavitaan pois. Puupinnat käsitellään ja sen jälkeen maalataan. Huolellisesti tehty ulkomaalaus on pitkäikäinen ja näyttää hyvältä. Se pitää ulkoverhouksen pinnan puhtaana ja kosteutta kestävänä. Talon siisti maalipinta ei ole pelkästään ulkonäköseikka, maalipinta suojaa taloa ulkoisilta rasitteilta kuten auringon säteilyltä, kosteudelta, sekä ilmansaasteilta.

Rakenteet

Maalista ja tasoitteista puhdistetuille pinnoille tehtävä ilmatiivistys. Toteutamme tarvittavat pohjatyöt kuten suojaukset ja uretaanin vaihdon. Esim ikkunakarmien ilmatiivistykset.

Efektiseinät

Erilaiset tehoste- ja taideseinät sekä efektipinnat. Autamme mielellämme sopivan sävyn valinnassa. Kerro toiveesi niin me toteutamme sen! Struktuuripinnalla saat seinään elävyyttä ja ulottuvuutta. Taideseinä on omalaatuinen ja samanlaista ei löydy keneltäkään muulta.

Rakennus- ja siivouspalvelut

Sisu Maalaus tekee yhteistyötä rakennusalan eri ammattilaisten kanssa. Kauttamme hoituvat pintakäsittelytöiden lisäksi myös muutkin rakennusalan palvelut kuten laminaatit, parketit, sauna-  ja kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, terassit, purkutyöt sekä siivouspalvelut.

Kuinka Sisu Maalaus toimii?

Yhteydenotto

Soita tai lähetä tarjouspyyntö.

Työn suoritus

Työhön sisältyy asiaankuuluva pintojen suojaus ja putsaus. Kohde jätetään siistiin kuntoon työn päätyttyä.

Kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä käydään tehtävät työt läpi. Tutkimme kohteen kunnon, jonka perusteella teemme tarjouksen.

Katselmus ja laskutus

Laskutamme työn vasta, kun se on yhdessä tarkastettu ja luovutettu.

Sopimus

Sovitaan ajankohdasta ja työhön liittyvistä yksityiskohdista.

3v takuu

Työllä on kolmen vuoden  takuu, joka sisältyy hintaan. Näin Sisu Maalaus varmistaa, että se on asiakkailleen turvallinen ja luotettava vaihtoehto.

bottom of page